Witam Czy Twój pracodawca przekazał Ci już druk PIT - 11 z informacją o dochodach w roku 2010? Ten druk daje Ci możliwość otrzymania pożyczki bez zaświadczeń o zarobkach nawet do (...)
Rozlicz swój pit 37 druk i skorzystaj z ulgi rehabilitacyjnej. Ulga rehabilitacyjna jest ulgą, która przysługuje osobom niepełnosprawnym, a także osobom, które utrzymują osoby niepełnosprawne. Ulga (...)
Pit 37 druk składa się z kilku części, które należy odpowiednio i poprawnie wypełnić, aby oddać druk do urzędu skarbowego. Najpierw jest część wstępna pit 37 formularz, na której trzeba (...)
Czy pracownik może wypowiedzieć umowę o pracę w trakcie trwania zwolnienia lekarskiego i czy treść jest zgodna z kodeksem pracy-"wnoszę o wypowiedzenie umowy o pracę za porozumieniem stron z zachowaniem (...)
Jestem nauczycielką i chciałabym skorzystać z przysługującego mi urlopu dla poratowania zdrowia, ale dopiero od września, czyli od początku przyszłego roku szkolnego, aby nie dezorganizować teraz pracy (...)
Witam! Poszukuję pilnie informacji na następujący temat. Wynajmowałem mieszkanie - jak się okazało właścicielka nie odprowadzała za nie podatku dochodowego mimo iż spisaliśmy standardową umowę najmu. (...)
umiejętności i usług. Poprzez wspieranie różnych środowiska, najlepsze pomysły biznesowe są odkryte i nadzwyczajnych wyników. Mark David prawo-cywilne.net [i]"SPAGETTI ludzki 21 lip 2010 - 21:02:25 (...)
Codziennie nowa bezpłatna porada!
Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.