razem odp że nie podaje swoich danych przez telefon to mi bezczelinie odpowiada " od kiedy?" jak nie odbierałam z ich nr to zaczeli dzwonić z prywatnego co za ludzie ;/ Wole już iść (...)
niej największe zaufanie i myslę, że gwarantuję bezpieczeństwo. kaskada Ja korzystam z oferty firmy EUROTAX z Wrocławia, i z przykrością stwierdzam że jestem bardzo niezadowolona, (...)
bezumowne korzystanie z gruntu i służebnośc przesyłu. Mamy naprawdę bardzo duże osiągnięcia. tel.600 023 799 wlodek@medium.pila.pl wllodek99 DO BASIA 1979 CO TY PISZESZ JAK MOGŁAŚ COŚ WYGRAĆ (...)
!!! Opinia RODK, w któtrej jest napisane, że ten człowiek mnie nienawidzi, bo nie może pogodzić się z moim odejściem a docelowo córka powinna być przy matce, poszła w kąt. Przewodnicząca (...)
bądź fakturę. Stąd parę moich pytań: 1. Jesli nakaża mi pokazac fv czy musze to zrobic? Przeciez jest umowa a co mnie teoretyczni eobchodzi ze ktos w Niemczech nie odprowadzi podatku? 2. Czy (...)
wynoszącej 175zł którą oni dokonali przewoźnikowi UPS za niezgodne wymiary a mianowicie ich wynosiły:104.0x 66.0x 50.0cm. Dzwonię do klienta: on potwierdza, że paczka dojechała z moim listem przewozowym (...)
macierzyński i wychowawczy?czy macierzyńskie wlicza się w to pół roku zatrudnienia? ilona prawo-pracy.net mam pytanie: właśnie kończy mi się staż miałam go 6 miesięcy w umowie z (...)
zarabia Tatuś. Pozdrawiam xyz dlaczego tylko kobiety są te pokkrzywdzone a co z pana? Jakim prawem sąd nie wierzy w zaswiadczenie, powinien kierować sie dowodami a nie tym co pani (...)
Moj partner ( zyjemy w nieformalnym związku) uznał nasza 2-miesięczna córke a teraz chce wnieśc pozew o zaprzeczeniu ojcostwa. Chce wykonac testy DNA w obecności biegłego sądowego. Chcialaby (...)
Witam serdecznie. Mam ogromny problem i pilnie potrzebuję pomocy... z góry dziękuję dobrym duszyczką o poświęcony czas! w 2002 roku zmarł mój tata. Wtedy jeszcze byłam osobą niepełnoletnią. (...)
Specjalizuje się w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych. Zajmuje się także prawem oświatowym. W praktyce doradza w zakresie organizacji pozarządowych.
Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.