e-prawnik.pl Wyszukiwarka: 500 z
  • wysokość alimentów27 Maja 2008

ludzie na świecie co wiedzą co to kultura z poważaniem lola do kasi alimenty.pl Bardzo dziękuje lolu...:) Masz racje...echh...Również życze Ci wszytkiego co w życiu najlepsze..:) Kaśka alimenty.pl (...)

• KOSMICZNE ALIMENTY - RATUNKU2 Lipca 2003

jESTEM PO ROZWODZIE.DO TEJ PORY ZARABIAŁEM NIEZLE ALE NIESTETY DOPADŁA MNIE RECESJA NA RYNKU I MOJE DOCHODY WYNOSZĄ TERAZ 500Z UMOWY O PRACĘ I TO CO MI SIĘ UDA ZAROBIĆ Z UMÓW O DZIEŁO (...)

• Mam zamiar wnieść o obniżenie alimentów .29 Maja 2008

Się podepnę . Płace od 3 lat alimenty od momentu wyprowadzenia się z domu , jeszcze przed wyrokiem 500 pln . Ani razu się nie spóźniłem mam zlecenie stałe . Na rozprawie jak chciałem zmniejszyć (...)

• SONDA - ile dostajecie alimentów / ile chcielibyście29 Października 2008

dziecko jak na razie. wiewióreczka33 alimenty.pl to jest właśnie chore - stwierdzasz ze pieniądze masz ze z alimentów nie korzystasz a myślisz o podwyżce cutty44 alimenty.pl Mam 300 zł dziecko 7 (...)

• Dziewczyny, jakie alimenty na 1 dziecko zasądził sąd od bezrobotnych tatusiów waszych dzieci?9 Grudnia 2002

wam zostaje tak niewiele, to przemyśl jak się żyło im z tymi 9setkami miesięcznie(?). i doprawdy śmieszy mmnie już to rzucanie "statystyk" a kto z was wie ile procent.../ jak wysokie alimenty (...)

• Pozbawienie praw rodzicielskich ojca pomóżcie4 Grudnia 2005

wystap do sadu o przyznani kuratora w czasie wizyt ojca czyli jak bedzie sie chcial widywac to tylko razem z kuratorem i dzieckiem ja tak zrobiłam i przestał sie pojawiac???!!!jesli placi to kijowo bo (...)

• Wysokość alimentów - a dochody ojca10 Listopada 2001

i prawością. Pomóżcie, proszę. gosia Ludzie w jakim sądzie przyznają tak niskie alimenty. Mojego syna żona wystapiła z wnioskiem o alimenty na ich dziecko (od listopada 2002 nie mieszkają razem (...)

• Alimenty na dziecko2 Sierpnia 2007

natomiast nie jesteście małżeństwem sprawaw będzie bardziej skomplikowana... rodzinneprawo@gmail.com Rodzinne Prawo alimenty.pl Witaj. Zgodnie z prawep Polski jeżeli chodzi o alimenty % to nie więcej (...)

• Alimenty na dziecko od męża, który porzucił rodzinę i pracę 5 Września 2010

Witam. Moja sprawa przedstawia się następująco: Mąż wielokrotnie porzucał mnie z małoletnią córką, wyprowadzał się do kolegów, nadużywał alkoholu. Po pewnym czasie pisał smsy z przeprosinami, (...)

• gdzie mozna kupic prawo jazdy26 Października 2009

pilnie potrzebuje,prosze o sprawdzone kontakty,place przy odbiorze.moj nrgg 2794778 uwazajcie na oszustow arkadiusz malecki podszywa sie pod rozne nazwiska juz podalam to na policje,,,nie podaruje tym oszustom..sprawa (...)

Zobacz więcej »

Newsletter

Codziennie nowa bezpłatna porada!

• 0
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 9
  • 7
  • odpowiedzi i porad prawnych

Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.