ludzie na świecie co wiedzą co to kultura z poważaniem lola do kasi alimenty.pl Bardzo dziękuje lolu...:) Masz racje...echh...Również życze Ci wszytkiego co w życiu najlepsze..:) Kaśka alimenty.pl (...)
jESTEM PO ROZWODZIE.DO TEJ PORY ZARABIAŁEM NIEZLE ALE NIESTETY DOPADŁA MNIE RECESJA NA RYNKU I MOJE DOCHODY WYNOSZĄ TERAZ 500 ZŁ Z UMOWY O PRACĘ I TO CO MI SIĘ UDA ZAROBIĆ Z UMÓW O DZIEŁO (...)
Się podepnę . Płace od 3 lat alimenty od momentu wyprowadzenia się z domu , jeszcze przed wyrokiem 500 pln . Ani razu się nie spóźniłem mam zlecenie stałe . Na rozprawie jak chciałem zmniejszyć (...)
dziecko jak na razie. wiewióreczka33 alimenty.pl to jest właśnie chore - stwierdzasz ze pieniądze masz ze z alimentów nie korzystasz a myślisz o podwyżce cutty44 alimenty.pl Mam 300 zł dziecko 7 (...)
wam zostaje tak niewiele, to przemyśl jak się żyło im z tymi 9setkami miesięcznie(?). i doprawdy śmieszy mmnie już to rzucanie "statystyk" a kto z was wie ile procent.../ jak wysokie alimenty (...)
wystap do sadu o przyznani kuratora w czasie wizyt ojca czyli jak bedzie sie chcial widywac to tylko razem z kuratorem i dzieckiem ja tak zrobiłam i przestał sie pojawiac???!!!jesli placi to kijowo bo (...)
i prawością. Pomóżcie, proszę. gosia Ludzie w jakim sądzie przyznają tak niskie alimenty. Mojego syna żona wystapiła z wnioskiem o alimenty na ich dziecko (od listopada 2002 nie mieszkają razem (...)
natomiast nie jesteście małżeństwem sprawaw będzie bardziej skomplikowana... rodzinneprawo@gmail.com Rodzinne Prawo alimenty.pl Witaj. Zgodnie z prawep Polski jeżeli chodzi o alimenty % to nie więcej (...)
Witam. Moja sprawa przedstawia się następująco: Mąż wielokrotnie porzucał mnie z małoletnią córką, wyprowadzał się do kolegów, nadużywał alkoholu. Po pewnym czasie pisał smsy z przeprosinami, (...)
pilnie potrzebuje,prosze o sprawdzone kontakty,place przy odbiorze.moj nrgg 2794778 uwazajcie na oszustow arkadiusz malecki podszywa sie pod rozne nazwiska juz podalam to na policje,,,nie podaruje tym oszustom..sprawa (...)
Codziennie nowa bezpłatna porada!
Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.