Jestem notorycznie obsypywana obelgami przez rozchisteryzowaną kobietę, która twierdzi, że przyczyniłam się do rozpadu jej małżeństwa ?! Na mój temat (również mojej rodziny) krążą obrzydliwe i nieprawdziwe (...)
Jestem studentem zaocznym i ostatnio próbuje sobie dorobić(ze względu na problemy ze znalezieniem innej pracy) chodzac po domach i pytając ludzi czy nie są zainteresowani oknami plastykowymi( a dokładnie bezpłatnym (...)
Witam w kwesti prawnej jestem zupełnym laikiem wiec pozwoliłem sobie na wpis. Sprawa jest dosc nietypowa-pewna kobieta poznana przez internet u trzymaywała ze mna kontakt mailowo-telefoniczny,po około miesiacu (...)
Historia na początku wydaje się śmieszną, ot chłopak z dziewczyną, których zupełnie nic nie łączy stoją w pokoju rozmawiając ze sobą. Nagrał to zza okna jeden z tzw. znajomych, który nastepnie film (...)
Witam serdecznie, zostałam obrażona przez pewną osobę z mojego towarzystwa, teraz już w sumie spoza mojego towarzystwa gdyz ta osoba zostalo poniekad wykluczona przez wiekszosc znajomych. w kazdy razie sprawa (...)
Mam takie pytanie... Czy jesli bede komus ublizal za krzywde jaka ta osoba mi wyzadzila w zyciu. ale nie publicznue tylo indywidualnie czy grozi mi za to kara za przestepstwo?????? Tak, dopuszczasz się wówczas (...)
Grożono mi i byłam obrażana przez sms-y. Groźby dotyczyły wyrządzenia szkody na mojej osobie. Byłam zastraszana, gnębiona i słownie obrażana. Co mam zrobić w tej sytuacji?? Będę wdzięczna za radę (...)
Codziennie nowa bezpłatna porada!
Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.